Leave Your Message
slide1
01 02 03

Profil Perusahaan

655f1d793z
  • 6
    +
    Pangalaman Produksi
  • 42
    +
    Wearhouse
  • 42
    %
    Palayanan Kualitas

WUXI XIANGXIN STEEL CO., LTD.

Wuxi XiangXin Steel Co., Ltd. nyaeta Profesional Steel Company Jeung 15 taun Ngahasilkeun pangalaman supplying nu Steel ka pasar domestik jeung luar nagri sarta mangrupa perusahaan Anjog Propinsi Jiang Su, Cina;

Wuxi XiangXin Steel Co., Ltd mangrupikeun stocklist, distributor sareng eksportir bahan baja, sapertos bahan, Carbon Steel, Aluminium, Galvanized, Galvalume, wear-Resistant Steel, Weathering Steel, Carbon Steel, Suhu Tinggi Korosi-tahan Steel, High Nickle Alloy Steel, Stainless steel coil / Roll, Plate / Sheet, Pipe / Tube, Strip, Angle, Channel, Round bar, kawat With2B, BA, Hairline, Ti-Gold, Eunteung, No.4, Rose- Gold eunteung, Permukaan checkered jsb.
maca deui

Produk disarankeun

SERTIFIKAT KAMI

API 6D, API 607, CE, ISO9001, ISO14001, ISO18001, TS. (Upami anjeun peryogi sertipikat kami, mangga ngahubungi)

653f56eul
653f59cogq
653f5721c9
653f59ak70
653f59b5zi
01 02 03 04 05

Warta

Siap diajar deui?

Henteu aya anu langkung saé tibatan nahan dina panangan anjeun! Klik katuhu
pikeun ngirim email ka kami pikeun langkung jéntré ngeunaan produk anjeun.