Leave Your Message
geser 1
01 02 03

Profil Perusahaan

655f1d793z
  • 6
    +
    Pengalaman Produksi
  • 42
    +
    Wearhouse
  • 42
    %
    Layanan Kualitas

WUXI XIANGXIN STEEL CO., LTD.

Wuxi XiangXin Steel Co., Ltd. punika Perusahaan Baja Profesional Kanthi 15 taun Prodhuksi pengalaman nyediakke Steel kanggo pasar domestik lan manca lan perusahaan Leading Provinsi Jiang Su, China;

Wuxi XiangXin Steel Co., Ltd minangka dhaptar saham, distributor lan eksportir bahan baja, kayata bahan, Baja Karbon, Aluminium, Galvanis, Galvalume, Baja Tahan Nyandhang, Baja Cuaca, Baja Karbon, Baja Tahan Karat Suhu Tinggi, Baja Paduan Nikel Tinggi, Koil/Roll baja tahan karat, Plat/Lembar, Pipa/Tabung, Strip, Sudut, Saluran, Bar Bulat, kabel With2B, BA, Garis Rambut, Ti-Gold, Mirror, No.4, Rose- Gold mirror, lumahing checkered etc.
maca liyane

Rekomendasi Produk

SERTIFIKAT KITA

API 6D, API 607, CE, ISO9001, ISO14001, ISO18001, TS. (Yen sampeyan butuh sertifikat, hubungi)

653f56 wus
653f59 kab
653f5721c9
653f59ak70
653f59b5zi
01 02 03 04 05

Kabar

Siap sinau luwih akeh?

Ora ana sing luwih apik tinimbang nyekel ing tangan sampeyan! Klik ing sisih tengen
kanggo ngirim email kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan produk.